• -05-18
 • -05-18
 • -05-18 2216
 • -05-18
 • -05-18
 • -05-18 2218
 • -05-18
 • -05-18 2219
 • -05-18
 • -05-18 2220
 • -05-18
 • -05-18
Nézsa cimer

Hírek

Megfigyelési zárlat - afrikai sertéspestis

Sertéstartók figyelmébe! A járási tisztifőorvos ASP fertőzéssel kapcsolatos határozata IDE KATTINTVA olvasható. 

Cikk folytatása

A Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye

A hirdetmény szövege IDE KATTINTVA olvasható.

Kérdésünkre Müller Cecília válaszolt

Tisztelt Lakótársak! Kedves Nézsaiak!

Kérdésünkre Müller Cecília országos tisztifőorvos válaszolt….!

Közel egy hete történt, hogy többen felhívták a Hivatalunkat, és Engem is a házi karanténra vonatkozó kérdésével kapcsolatban egy nézsai eset kapcsán. Ezek megválaszolására próbáltunk eleget tenni, de a kérdés nehézsége miatt jeleztük a Nógrád Hírlap felé is a problémát!

https://www.nool.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-hazi-karantent-erinto-kerdesunkre-valaszolt-az-orszagos-tisztifoorvos-3149226/

Styevó Gábor Polgármester

Vigyázzunk Egymásra! Maradjanak Otthon!

Gyermekjóléti szolgálat

TÁJÉKOZTATÓ Az „EGYÜTT A GYERMEKEKÉRT” CSALÁD – és GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLAT továbbra is biztosítja a településen élők számára a család- és gyermekjóléti szolgáltatás elérhetőségét.

A 40/2020. (III.11.) Kormány rendelet értelmében, az országos koronavírus helyzetre való tekintettel, kérjük, hogy munkatársainkkal telefonon vagy elektronikus úton (Skype, Messenger, Viber, e-mail stb.) tartsák a kapcsolatot! Megértésüket köszönjük!

Bővebb információ: központi elérhetőségeinken:

Kelemen Károlyné Faragó Éva: 06302767860

Dobosné Kelemen Éva Szolgálatvezető: 06 30 9618 805,

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KRÍZIS ESETÉN: A RÉTSÁGI CSALÁD- és GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT KRÍZISVONALAI: 35/546 – 689, 06 30 313 6146, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztiorvosi közlemény

A Nógrád megyei tisztifőorvos közleménye a koronavírussal kapcsolatban

covid19 megelozes 12pontja 20200315 page 001 covid19 maszk viselese 20020315 page 001

A Járási Hivatal közleményei

Tájékoztató az ügyintézés menetéről a Járási Hivatalban a koronavirus vészhelyzet ideje alatt, személyes megjelenés helyett - a tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható.

A Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály tájékoztatója a személyes ügyintézés helyetti módokról IDE KATTINTVA olvasható.

Lomtalanítás

2019-hez hasonlóan 2020-ban is egyénileg, háztartásonkánt kell lomtalanítást kérni a ZÖLDHÍDtól. részletek ide kattintva olvashatók.

Tanácsok

nezsa hirek tanacsok hideg 20191022

Közlemény

alsopeteny hirek szupergyors internet adategyeztetes 20191021

Hulladékudvar újranyitás

A Zöldhíd rétsági hulladékudvara újra kinyit. A részletek IDE KATTINTVA olvashatók.

A kerepesi és nógrádmarcali telep újranyitásával kapcsolatos hírek IDE KATTINTVA olvashatók.

Fogyatékkal élőknek

Az Autisták Országos Szövetségének felhívása alapján az autista személyek számára készült akadálymentesített honlap az alábbi linken érhető el:

http://aosz.hu/koronavirus/

Az autista személyek az Emberi Erőforrások Minisztériumának Intézkedési Tervét az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: http://aosz.hu/intezkedesi-tervet-irt-ala-prof-dr-kasler-miklos-a-csaladban-elo-fogyatekos-tarsaink-vedelme-erdekeben/

A fogyatékosággal élő személyek és családjaik az Önkormányzatot a már korábban közzétett lakossági tájékoztatóban feltüntetett elérhetőségeken tudják keresni.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megalkotott egy Intézkedési Tervet az új koronavírus-járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családjaik támogatására. A fogyatékos személyek megsegítése érdekében számos érdekvédelmi szervezet tevékenykedik. Ezen szervezetek listája az alábbi linken tekinthető meg:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/egyuttmukodes-fogyatekkal-elok-erdekvedelmi-szervezeteivel

Lakossági tájékoztató

Tisztelt Lakosság! Kedves Nézsaiak!

Bizonyára mindannyian értesültek a Kormány Operatív Törzs által bejelentett koronavírus járvány tömeges fertőzési szakaszba lépésének veszélyeiről. Az újabb bejelentés további feladatokat ad minden egyes lakótársunk védelme érdekében.

Kérjük a település valamennyi lakóját, de legfőképpen az idős lakosságot, hogy maradjanak otthon! Amennyiben Ön 65 év feletti idős lakos, és hozzátartozója nem tudja megoldani az Ön részére az étkezési-, bevásárlási-, gyógyszerek beszerzésével kapcsolatos feladatokat jelezzék az Önkormányzat felé telefonon, vagy egyéb elektronikus úton az alábbi elérhetőségeken:

Nézsa Közös Önkormányzati Hivatal Tel: 06 35 380-101 email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük továbbá előzetesen az önkéntes segítők jelentkezését is, egyelőre regisztráció összeállítása céljából, mert amennyiben a helyzet fokozódik szükség lesz az önkéntesek munkájára is.

Vigyázzunk Egymásra!

Tisztelettel:

Styevó Gábor s.k. polgármester

A teljes felhívás ITT OLVASHATÓ.

Hirdetmény

A vadászterületi tulajdonosi közösség hirdetménye ide kattintva olvasható.

Személyes ügyfélfogadás szüneteltetése

A Nézsai Közös Önkormányzati Hivatal közleménye az ügyféálfogadás rendjéről KATTINTÁS UTÁN olvasható.

Cikk folytatása

Határozat az óvoda ideiglenes működéséről

Fontos tudnivalók kattintás után!

Cikk folytatása

Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.