• -05-18
 • -05-18
 • -05-18 2216
 • -05-18
 • -05-18
 • -05-18 2218
 • -05-18
 • -05-18 2219
 • -05-18
 • -05-18 2220
 • -05-18
 • -05-18
Nézsa cimer

Hírek

Kéményseprés

A kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben, valamint a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI.9.) BM rendeletben (a továbbiakban: BM rendelet) meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv a 2021. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette. Hivatkozással a BM rendelet 4. § (1) bekezdésében foglaltakra, tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a társasházi sormunka elvégzésének tervezett ideje Nézsa községben 2021. január 06 - február 28.

A sormunka ütemtervvel, és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ a szervezet lakossági honlapján: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalon elérhető.

A ZöldHíd BIGG közleménye

Tisztelt Településvezető!

Tájékoztatjuk, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ellátási területén 2020. június 1. napjával folytatja annak ellenőrzését, hogy a lakosok gyűjtőedényeiken elhelyezték-e a szükséges matricát, amellyel jogosultságukat igazolják a szolgáltatás igénybevételére. Ennek hiányában az azonosítatlan edények tulajdonosait kollégáink piros színű matrica felragasztásával figyelmeztetik, felhívva a figyelmet a matrica pótlására, felhelyezésére. Amennyiben a lakos nem kapott matricát, de jogosult lenne arra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Kérjük Önöket, hogy segítsék a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. munkáját azzal, hogy az ellenőrzéssel kapcsolatos információkat a megszokott fórumokon, az önkormányzat kommunikációs csatornáin keresztül közzéteszik, az ügyfeleket ezúton is tájékoztatva.

Egyúttal arról is tájékoztatjuk, hogy honlapunkon június 1.-jével frissítjük a gyűjtési rendet, melyben augusztus végéig szerepeltetjük a házhoz menő zöld gyűjtésben részesülő települések gyűjtési naptáraiban az előre ütemezett zöld gyűjtési napokat.

A járványügyi helyzet enyhülésével, ismételten biztosítjuk a lakosság részére a lomtalanítási igények leadásának lehetőségét. A lakosok csak a településükre vonatkozó, előre meghatározott időszakon belül adhatják le az igényeket Társaságunk felé, melyet ettől az évtől mobilbarát rendszeren keresztül is megtehetnek az online igénybejelentő felületen.

Fenti tájékoztatásunkról honlapunkon olvashatnak bővebben!

Amennyiben kérdésük merül fel, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül vegyék fel a kapcsolatot társaságunkkal.

Tisztelettel,

Hajnal Zsolt András

ügyvezető

Zöld Híd B.I.G.G. Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.

www.zoldhid.hu

A Nemzeti Földügyi Központ hirdetménye

A hirdetmény szövege IDE KATTINTVA olvasható.

Hivatali ügyfélfogadás

Tisztelt Lakosság!

A Nézsai Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területén működő hivatali helyiségekben a COVID-19 járvány tovább terjedésének megelőzése érdekében a

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL

Az ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mail, ügyfélkapu) van lehetőség az alábbi elérhetőségeken:

Nézsa Községi Önkormányzat:

 • 06-35-380-101
 • 06-35-530-040
 • 06-35-530-041
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legénd Község Önkormányzat

 • Kizárólag hétfői-szerdai- és pénteki napokon 8:00 órától 12:00 óráig
 • 06-35-530-014
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alsópetény Község Önkormányzat

 • Kizárólag hétfői-szerdai- és pénteki napokon 8:00 órától 12:00 óráig
 • 06-35-380-061
 • 06-35-530-018
 • 06-35-530-019
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A leadni kívánt kérelmeket a Polgármesteri Hivatal előterében lévő ládában elhelyezni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy KIVÉTELESEN INDOKOLT ESETBEN (anyakönyvi, hagyatéki ügyek) SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSRA lehetőséget biztosít az önkormányzat, abban az esetben, ha az ügyfél ELŐZETESEN, TELEFONON IDŐPONTOT EGYEZTETETT AZ ÉRINTETT ÜGYINTÉZŐVEL.

Kérjük a T. lakosságot fentiek tudomásulvételére, illetve betartására mindannyiunk biztonsága érdekében!

Szíves megértésükben és együttműködésükben bízva:

Dr. Görögh-Hajnis Johanna s.k.

jegyző

Tanácsok

nezsa hirek tanacsok hideg 20191022

Közlemény

alsopeteny hirek szupergyors internet adategyeztetes 20191021

Tájékoztató

nezsa hirek tajekoztato sertespestis 20190913

Tájékoztató

nezsa hirek tajekoztato mehpusztulas 20190702

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével. Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Megfigyelési zárlat - afrikai sertéspestis

Sertéstartók figyelmébe! A járási tisztifőorvos ASP fertőzéssel kapcsolatos határozata IDE KATTINTVA olvasható. 

Cikk folytatása

Tájékoztatás a Házi Karantén Rendszer kötelező alkalmazásáról

Feketéné Dr. Zeke Ildikó megyei tisztifőorvos Asszony közleménye a Házi Karantén Rendszer kötelező alkalmazásáról ide kattintva tájékozódhat, a kísérőlevelet itt olvashatja.

Cikk folytatása

Hirdetmény

A vadászterületi tulajdonosi közösség hirdetménye ide kattintva olvasható.

Kiadvány a nézsai szüretikről

Kedves nézsaiak!

A nézsai szüreti felvonulás és bál bekerült a hungarikumok közé.

Ennek köszönhetően egy sikeres pályázat során településünk támogatást nyert a ikövetkező szüreti megrendezésére, illetve egy "Hungarikum-kiadvány" elkészítésére.

Ehhez keresünk:

fényképeket elsősorban a 2003 ELŐTTI szüreti rendezvényekről, akármilyen régieket is, fekete-fehér képek is bátran jöhetnek!

keressük, kik voltak bíró-bíróné 2014-ben, illetve 2003 előtt - amikor volt ilyen, tervezünk egy bíró-bíróné találkozót

keresünk továbbá leírásokat, kisbíró-verseket, régi plakátokat, meghívókat. Ezeket digitalizáljuk és természetesen visszaadjuk a tulajdonosoknak, illetve a bekerülő képek, egyéb anyagok adományozóit is megjelentetjük a kiadványban.

A képeket, dokumentumokat folyamatosan várjuk, ezeket a könyvtárban lehet leadni nyitva tartási időben Szarka Péternél.

Köszönik a segítséget a kiadvány szerkesztői

Meghívó

nezsa hirek meghivo bucsu 20190712

Meghívó falunapra

nezsa hirek meghivo falunap 20190627
Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.